Графік роботи

Пн - Пт: 8:30 - 18:00

(097) 870-51-96

(097) 481- 42- 23

(095) 792- 99 - 08

Зворотній дзвінок
Меню

Лікування епікондиліту

01.03.2021

Блог

Мабуть, вам знайома фраза «Без нього як без рук». Наша життєдіяльність прямо залежить від стану наших рук. Коли ми починаємо відчувати постійний біль у ліктьовому суглобі, це може бути сигналом розвитку епікондиліту, який може перейти в хронічну форму й позбавити нас працездатності. При цьому захворюванні запальний процес в основному поширюється на зовнішній частині ліктя, але може локалізуватися також у внутрішній частині ліктьового суглоба.

Головна причина епікондиліту – навантаження на лікоть. Вони можуть бути результатом професійної, аматорської чи спортивної діяльності, для якої властиві одноманітні рухи, в основі яких є згинання й розгинання ліктьового суглоба з одночасним навантаженням. Але спричинити епікондиліт можуть також і травми, зокрема падіння на лікоть. Для людей із вроджденою дисплазією сполучної тканини ризик розвитку епікондиліту також дуже високий.

Якщо ви відчуваєте дискомфорт у зовнішній частині ліктя, під час руху, при згинанні ліктя чи кисті, а також під час пальпації зовнішньої частини ліктя, не відкладайте візит до травматолога-ортопеда ОРЦ «Марусич». У нашому центрі вам проведуть діагностику і підберуть індивідуальне комплексне лікування, скероване на тривалий результат.

Своєчасне звернення до спеціаліста допоможе вам уникнути ускладнень, пов'язаних із протіканням епікондиліту і повернути радість від життя!

Чому ми?

Реабілітаційно оздоровчий центр "Марусич" - найкраще рішення. Якщо вам набридло хворіти запишіться на консультацію до лікаря в зручний для вас час!

Ми в соціальних мережах

Отримуйте останні оновлення в улюблених соціальних мережах.