Графік роботи

Пн - Пт: 8:30 - 18:00

(097) 870-51-96

(097) 481- 42- 23

(095) 792- 99 - 08

Зворотній дзвінок
Меню

Лікар-невропатолог вищої категорії

06.05.2020

Блог

Оселедчик Валерій Ігорович

Медичний стаж: 20 років неврологічного досвіду роботи.

Дорогі друзі сьогодні багато хто задається питанням, з якими захворюваннями може допомогти лікар цієї спеціалізації. Виходячи з назви - це захворювання нервової системи.

Для спрощення розділимо їх на дві групи:
1 захворювання центральної нервової системи (головний мозок);
2 захворювання периферичної нервової системи (хребет і суглоби).

Перша група включає в себе такі захворювання як: розсіяний склероз, інсульт, епілепсія, хвороба Паркінсона, ревматична хорея ... та інші. Багато з цих захворювань невиліковні, але у сучасній доказовій медицині є методи, які дозволяють лікарю поліпшити і продовжити життя важко хворій людині на багато років. Тому не вішати ніс !
І якщо ви не розібралися ще, як з цим жити - приходьте на консультацію, я допоможу вам !!!

Друга група це : міжреберні невралгії, головний біль, запаморочення, шум у вухах, болі між лопатками і в районі серця, болі при повороті або нахилі голови шиї попереку (обмеження рухів або як в народі кажуть "защімило нерв"), оніміння пальців, печіння ... Цей перелік дуже великий, не буду вас обтяжувати.

Ці захворювання добре лікуються і мають добрі результати, коли лікар має можливість призначити медикаментозну терапію, лікувальну гімнастику, фізіопроцедури, лікувальний масаж.

Завдання лікаря не тільки прибрати біль, а просвітити вас як доглядати за своїм здоров'ям, не допустити погіршення ситуації.

Оздоровчо-реабілітаційний центр "Марусич", місто Кривий Ріг

Запис та детальна інформація :
тел. +38 097 870 51 96

Чому ми?

Реабілітаційно оздоровчий центр "Марусич" - найкраще рішення. Якщо вам набридло хворіти запишіться на консультацію до лікаря в зручний для вас час!

Ми в соціальних мережах

Отримуйте останні оновлення в улюблених соціальних мережах.