Графік роботи

Пн - Пт: 8:30 - 18:00

(097) 870-51-96

(097) 481- 42- 23

(095) 792- 99 - 08

Зворотній дзвінок
Меню

Збільшення губ, корекція форми губ, контурна пластика Кривий Ріг

18.03.2019

Блог

Мода на губи не стоїть на місці: нещодавно ідеалом вважалися пухкі губи Анджеліни Джолі. А як бути тим дівчатам, яким далеко до зіркових красунь та чиї пропорції далекі від ідеалу? Один із найефективніших способів – збільшення губ гіалуроновою кислотою.

Олеся Марусич, доктор Оздоровчо-реабілітаційний центр «Марусич» розповідає про те, що до контурної пластики звертаються жінки, які хочуть мати ідеальну зовнішність для коханої людини або для себе. Тих, хто йде на процедуру збільшення губ гіалуроновою кислотою, можна поділити в залежності від віку та мети відвідування на 3 категорії. Дівчата 17-30 років, які прагнуть виглядати сексуально і привабливо, хочуть збільшити обсяг своїх губ, зробити їх більш пухкими та чуттєвими.

Жінки після 30 років, на обличчі яких з'являються перші ознаки старіння. Вони коригують овал обличчя, наголошують на контурі губ. Деякі у цьому віці наважуються зміну форми губ, видаляють асиметрію, непропорційність. Жінки після 50 звертаються до фахівців-косметологів з метою видалення або зменшення зморшок, підняття куточків рота, відновлення кольору, контуру, зовнішнього вигляду губ. Філери з гіалуроновою кислотою можна вводити жінкам від 17 до 60 років


У кожному окремому випадку проводиться консультація з лікарем-косметологом Олесею Марусичом, яка правильно оцінює ситуацію, підбирає препарат, враховує індивідуальні особливості та протипоказання.

Дози та препарат вибираються лише після консультації з лікарем-косметологом.

Чому ми?

Реабілітаційно оздоровчий центр "Марусич" - найкраще рішення. Якщо вам набридло хворіти запишіться на консультацію до лікаря в зручний для вас час!

Ми в соціальних мережах

Отримуйте останні оновлення в улюблених соціальних мережах.